Kazerne
Korps
Statistieken
Dienst 100
Duikers
Extra opdrachten
Preventie
Regio
Wagenpark
Materieel
Foto's
Sport
Volleybal
Activiteiten
Historiek
Humor
 
 

 Volleybal – brandweer Nieuwpoort

Een 9 tal jaar geleden vroeg onze commandant of onder zijn brandweerpersoneel niemand geďnteresseerd was om eens te volleyballen, daar wij toch op dinsdagavond de gemeentelijke sportzaal ter beschikking hadden van 19.00 uur tot en met 20.00 uur.

Een 10 – tal sportievelingen boden zich spontaan aan.

Iedereen mag trouwens deelnemen, zo ook de echtgenotes (n), kinderen, leden van de jeugdbrandweer, kortom iedereen die van dicht of ver iets met ons korps te maken heeft. Het moest gewoon plezierig sporten blijven.

             

In de afgelopen 9 jaar hebben we ups en downs gekend, leden die afhaakten en geen vers bloed meer dat kwam opdagen, de damesvolleybal van Nieuwpoort die meer uren wilde om te trainen enz… Zo verloren wij onze locatie en moesten we een andere zaal zoeken.

Sedert begin dit jaar spelen we nu in het college, waar het goed toeven is, mooie zaal en binnenkort een nieuwe sanitaire installatie.


We spelen meestal onderling, hoewel we af en toe eens een wedstrijd durven aan te gaan; meestal geen officiële maar wel vriendschappelijk tegen o.a. het personeel O.c.m.w. en uiteraard ook tegen andere korpsen zoals onlangs nog tegen La louvičre. We hebben nog steeds leden van het eerste uur: Roger, Marc, Christine, Johan, Evy, Martin, Filip, Wim en Wendy.

Alsook trouwe leden: Mieke, Patrick, Peter, Chris.

Nieuwkomers: Freddy, Mellisa en Wesley en ook enkele gelegenheidsspelers.


Om onze kas te spijzen, richten we ieder jaar een wandel of fietszoektocht in. Elk jaar groeit trouwens het aantal deelnemers. Met de opbrengst wordt nieuw volleybalmateriaal aangekocht. Dit jaar gaan we eens lekker eten, om dan het buikje te kunnen aftrainen!


Wie ons bezig wil zien is welkom op dinsdagavond in de sporthal van het College (Willem Deroolaan) vanaf 19h00 tot 20h30. Daarna zijn we te vinden bij een lekkere pint in onze stamkroeg ”Het pompiertje“ in de havenstraat te Nieuwpoort.


Jaegertje


 
 
 
   

 

 

Concept & Design - XenaNet.Com